dagens skämt äger ju -.-

"Vad kallar du en brottsling med bomull i öronen?"

















"Vad du vill. Han hör dig inte."

Dagens klipp

Min tapet ska snart upp på väggen

Fågelvingar -del 1

Fågelvingar - del 1

Skriver på en egen liten berättelse, bok eller vad man nu kallar det. Läs. Jag tar med glädje emot all kritik för att kunna finslipa och förbättra det jag skriver. Jag har börjat skriva två andra som man kan hitta i bloggen, men jag tappade orken. Jag skriver när jag har tid.

Planet darrade ilsket till när hjulen slog i landningsbanan och mitt grepp om armstöden blev hårdare, som om min hjärna trodde sig kunna bromsa planet genom tankekraft. Jag var inte flygrädd, men landningen var inte min favoritdel när det handlade om flygturer. Jag slöt ögonen, inte för att det skulle hjälpa, utan för att jag annars skulle titta ut och se hur asfalten under oss blev suddig. Derek la sin varma, chokladbruna hand över min, som var av samma nyans som hans och drog med den andra handen bort mitt hår innan han lätt smekte mig över min kind. Smekningen hade en lugnande effekt vilket fick min ansträngda andhämtning att bli något långsammare. Min bror var helt okej, då han inte spelade överbeskyddande idiot, vilket han gjorde så fort jag ens sneglat på en kille. Han hade skrämt skiten ur Andrew i början, men han hade insett efter ett tag att min och Andrews relation inte hade något med kärlek att göra. Dessutom var Andrew bisexuell och redan i ett förhållande med en annan kille, vilket hade övertygat min bror ytterligare. Jag och Andrew hade känt varandra sedan lågstadiet men det var inte först än som 11åringar vi börjat umgås på riktigt, då vi lämnat tjej och killbaciller stadiet bakom oss. Derek hade varit avskyvärd, övertygad om att vi var mer än bara vänner. Väldigt idiotiskt, 11åringar tankar är inte så höga, och jag tror knappast han ens skulle behöva vara orolig att hitta mig avklädd med en pojke i den åldern. Han hade släppt även det efter ett tag och är mer eller mindre ganska bra vän med Andrew nu han med. Jag och Andrew hade en hel termin pratat om att gå på en engelsk internat skola och precis innan nästa läsår var igång igen bestämde sig Derek för att följa med. Min gissning var att han inte ville släppa mig ur sikte för hans hökögon. Det här blev andra året på skolan för oss alla tre, men Andrew skulle komma från Frankrike där han tillbringat sommaren med sin familj. Jag hade hälsat på honom under två veckor men hade sedan fått följa med min familj till Costa Rica där vi tillbringat lovet istället för hemma i Miami. Flygplanet stannade helt och hållet och jag tog försiktigt bort min stela hand från Dereks för att spänna lös bältet. Flygresor var alltid dryga, speciellt långa och jag kände mig alltid lika lättad då man var framme. Derek reste sig upp och slängde sin vita Converse väskan över axeln, räckte mig min mörkbruna skinnväska som legat mellan våra fötter hela flygresan. Han flinade innan han slank ut i mittgången och följde strömmen passagerare mot utgångarna. Jag slank ut bakom honom och log så vänligt jag kunde mot de alltid så övermuntra flygvärdinnorna.
Vi hade lastat våra väskor på en vagn och var på väg mot utgången då jag fick syn på Julie, den engelska flickan vars blonda rockar alltid såg ut som yrväder. Vi hade blivit rätt så goda vänner under förra terminen. Som på en given signal vred hon huvudet åt mitt håll och mötte min blick. Hon sken upp och vinkade ivrigt innan hon sprang till oss och slog armarna runt mig.
”Fatima” kvittrade hon förtjust. ”Gud vad kul att se dig” hennes brittiska accent hade till en början fått mig att se henne som den engelska snobb jag förkopplade alla britter med, men jag visste nu så mycket mer om henne nu. Hon var en av de få elever som fått stipendium, jag var en av 100 som hade betalande föräldrar, men nu fick den mig att le.
”Hej Julie” svarade jag och kramade henne tillbaka. Derek hade redan hunnit övergå från den mjuka typen till den flirtiga, otroligt snygga och självsäkra person alla trodde han var.
”Hej Julie” jag gav honom en varnande blick som Julie inte låtsades om.
Glad över uppmärksamheten svarade hon ändå blygt. ”Derek” jag visste att hon varit intresserad av min bror förra terminen. Jag gissade på att hon fortfarande var lite väl förtjust. Jag kvävde en suck.  
”Vår taxi väntar, så vi får prata mer på skolan” sa jag, vilket var sant, men som kunde låta som en dålig ursäkt, vilket också var fallet, men flickan tog ingenting negativt, vilket jag önskade att jag också kunde göra ibland.  Hon nickade.
”Det gör vi” sa hon innan hon försvann in i trängseln mot de rullande banden. Derek hade redan börjat gå, så jag fick så gott som springa ikapp honom. Han la sin arm över mina axlar och skrattade lågt.
”Tänk att hon fortfarande är intresserad” sa han roat, men belåtenheten fanns där. Jävla Casanova till bror, tänkte jag
”Mm, du skulle ju kunna sluta uppmuntra henne” muttrade jag. Han skrattade till igen.
”Hon är ändå för ung för mig” sa han nonchalant medans han vinkade till sig en taxi. ”Men nu är det skolan som gäller.”

Fortsättning kommer så småningom,
Lämna en kommentar

Videoinlägg


Haha

Jag Hjärta Fredag

FREDAG!
Idag var en vanlig dag, har precis spelat in ett videoinlägg, videoblogg som jag ska ladda upp och sedan lägga in på bloggen,,, haha!
Ska snart ringa Bianca...
KRAM

Jag vet jag vet

Som jag nämnde tidigare, jag är blogg beroende nu, men vi har väll alla våra perioder, mer för er att läsa. Men nu har jag hittat låten jag letat efter så sjukt mycket. Price heter den. Här kommer ännu en bra musikvideo för kvällen.
Jessie J - Price
-
HJÄRTAN PÅ ER

Dagens skämt

370HSSV 0773H
Kan du knäcka koden?
Nej?
OK. Vänd ditt huvud upp och ner och läs den igen.
HAHAHA fett bra. Jag fattade inte först.
Men så fattade jag.

I´m like why?

Många har hört låten men har lika många sett den extremt bra musikvideon. Titta, låten får på något sett ett större helhetsperspektiv.
Forget you - Cee Lo Green

You said it

Frida var precis här, vi bakade kladdkaka
TRäning om en timma, så låt mig nu höra.
Vad har ni gjort denna underbart soliga dag?

Himmlen är oskyldigt blå

Ja. Dagen ägde ju sönder, Julia sminkade mig som ngn jevvla apa runt ögonen, haha, men tack endå, och jag var typ den enda som hade så mkke smink, inte för att jag brukar ha så mkke men. Tangentbordet på den här datorn är snart slut, så jag bloggar mer när mamma kommer hem...
Lägger nog upp ngt klipp skulle jag tro...
Emo.
Fifan.
Lite skillnad?
Haha.
See Yah

so me

Sådärja. gjort en ny headddder men jag har ju ställt till det i koderna, Bianca lite hjälp?

Och så var jag där igen

men jag har något jävla kli i händerna, så jag måste skriva...
Någon mer än jag som vill se Red Riding Hood, eller har någon redan sett den? Var den värd att gå på bio för?
Aja, drömde om att jag såg den, men Bella i Twilight var huvudrollen... strange...
fack, nu klagar mamma på att jag tar upp datorn, hmpf, den enda upptagna av fyra ska hon ju självklart ha. tror jag ska städa rummet. haha, får se hur det går,,, men men. Kändes som ett värt inlägg.

Blue Bloods





TV4 Klockan 21:00
Vem mer tittar????

Sommargott i vårsolen

Blev bara sådär tvärsugen på något gott, men kommer nog inte ilas baka. Men jag bjussar på mitt och Biancas recept (vi har dock inte gjort det själva) Kladdkakemuffins med chokladkräms fyllning. Även kallat Godismuffins

muffins:
100 gr smör/margarin
2 ägg
2,5 dl socker
1,5 dl mjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt

fyllning:
50 gr smör/margarin
1,5 msk mjöl
1/2 dl socker
1,5 msk kakao
1 dl mjölk
1 dl vispgrädde

Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull på svag värme. Vispa ägg och socker i en bunke och rör ner det i det smälta smöret. Rör ner mjölet blandat med kakao,vaniljsocker och slalt.Skeda upp smeten i bullformar. Fyll inte på för fullt.Grädda i ca 15 min . Låt svalna.
Gör sedan fyllningen. Börja med att smälta smöret i en kastrull. Tillsätt sedan mjöl,socker och kakao och rör till en jämn smet.Tillsätt mjölken och grädden och koka tills smetem tjocknar, vilket bara tar några minuter. Fördela smeten på muffisarna och låt svalna. Förvara dem i frysen och ta fram dem drygt 20 min. före servering.

HJÄRTA

Songs in real life

När ungar byter stil

Vart i skolan today... som alla andra,
Imorgon har vi "stilbytar dag", vet inte om jag ils klä ut mig, kändes lite drygt om jag ska vara ärlig. För vad skulle jag kunna va? Jag är typ allt redan, utom emo, vilket jag funderat mpå att vara. Så jag sitter nu i soffan iklädd trasiga strumpbyxor, rock-t-shirt, bandage runt armlederna och en förjävlig makeupp runt ögonen. HAHA! Jag tror det får bli någonting annat. Vad vet jag inte... Förslag någon?
Jajja, jag sitter igentligen och gör veckans nyhet, så jag måste publicera innan jag blir busted...

Kram Kram

Jag lovar på heder och samvete

Att jag ska publicera de första delarna av min nya "berättelse" frågan är om jag ska skapa en enskilld blogg åt bara den, den kommer ta platts,,, hm,,,
vad tycker ni?
kommentera.

Dagens klipp

Jag länkar, orkar inte bädda in.
Men titta ändå, även om du inte orkar.
Väldigt roligt i allafall...
KLICKA

Ingen bor i skogen

Kära vänner. Jag är nog som alla andra när det gäller allt. Speciellt skrivandet. Man skriver som på efter en våg. På den högsta punkten bloggar man som mest, sedan, som alla vågot finns en brant och ett slut innan den slår mot stranden och en ny tar ton. Jag tar nog den nya, hoppas att den är lång och försöker vara så aktiv som möjligt.

Jag kan börja med att säga det att kära Bianca precis har kommit hem från Turkiet med hennes fotbollslag. Hon har bloggat gärnet så nu vart jag också sugen. Biancas blogg kommer ni till om ni klickar här: !!!!!!!!
Suttit hemma efter första dagen efter påsklovet som tillbringats i Grönfjäll. Sett film på youtube: "I taket lyser stjärnorna" och några roliga klipp från "Ingen bor i skogen" smakprov från dem kommer i nästa inlägg.

Ikväll är det Desperate Housewives på Kanal 5 kl. 21:00

See ya

Jag vinkar från vingen

Nu lyfter jag.
Tidsinställt inlägg.
Framme om en timma.
Ses på Tisdag.
Ses snart Bianca.

Supercharts

Sitter här och taggar Stockholm lite. Planet går 15:45. Har packat allt. G kommer snart hem, vi ska gå på promenad med hunden upp till Ica, jag ska köpa deo som jag upptäckte var slut :( trodde jag hade en till men den var redan slut och rätt torr.
SNART ÄR JAG DÄR!
PUSs!
RSS 2.0