JävulsMaränger

Så, har precis satt in plåten med maränger i ugnen, jag har fan stått i en halvtimma och vispat, och sedan en till halvtimma placerat ut dem på plåten eftersom att spritsen är borta. Så less på maränger att jag lovar er att det här är sista gången jag gör maränger.
BLÄÄÄ
/IDA

YO


Lady, Ga-Ga

Im awsome

Tjabba, idag har det varit en relativt vanlig dag, jag tappade bort nycklarna 100 gånger, jag slog frida av misstag och jag tog hennes sudd, av misstag. Imorgon mina vänner är det fredagsmys. Sitter och lyssnar på Eclipse Parody- The Hillywood show, som jag är ett stort fan av. Okej, jag brukar hata stora skärmar, men man måste nästan ha det, versionen är i lite sämre skick, eftersom att den är upplaggd av någon annan än orginalet, men orginalet får inte visas i sverige, men det är bara bilden som är lite sämre < 3
KRAM

Like an Indian summer

Hej mina vänner, idag ska jag börja med medicinen mot magkatarr, om inte den hjälper så ska jag söka upp läkaren och då kommer de skicka ner en kamera i magen, och det vill jag inte, så vi får hoppas att det fungerar < 3
Har börjat skriva en omgjord version av Before you were, som jag bara publicerat första delen av här på bloggen, men nu ska jag skriva en bit innan jag publicerar, den kommer skrivas under titeln "FågelVingar", och handlingen kommre vara liknande, men annorlunda, vet inte om det är någon som läser bloggen förutom Frida och Bianca, men kul skulle det vara med någon kommentar och kanske någon ide, jag ska publicera en bit av första kapitlet, men inte hela förstän jag skrivit klart minst tre kapitel.
KRAM så länge

Oppsia

Kul att inse att mina magproblem som pågått i mer än 2 år kan vara magkatarr eller i värsta fall magsår, ska i allfall besöka skolsköterskan till veckan nu, jag har ont ca 1-2 gånger i veckan, och med ont menar jag jävligt ont.
Nog med det tråkiga, om en halvtimma ska vi fara och hämta Bianca som kommer direkt från Stockholm :D Kulkul, får se vad som vi kan tänkas hitta på, kanske bio? :D Lite pinsamt men, för ni som inte vet är jag väldigt mörkrädd, och vågar inte sova i bion, inte ens med någon annan, och jag sover med tänd lampa i rummet :S men eftersom att jag gissar på att bianca vill ha släckt, så vill jag sova på rummet, och jag gick och lånade en madrass hos Frida, haha, tack frida, hjärta på dig < 3
Ska ta och byta om och rensa det sista,
kram kram

so soon, to fast

Har varit med Tyra hela helgen, jag hade lovat henne att följa med och bowla under lördagen, och jag måste säga att det är riktigt kul att bara bowla 2, man hinner så mycket mer, vi han spela 4 omgångar under en timma, jag vann överlägset 3 omgångar, men lät henne vinna den fjärde.
Jag och Tyra bjöd familjen på middag och visade upp våra kock-kunskaper, till förrätt serverades baugetter m. tomat och löksallad, till varmrätt en lövbiffsgryta m. pommes och efterrätt choklad soppa efter mitt egna recept.
Ska fika nu, men kram kram...

Right na na na

Väntar på att Tyra ska komma, får se vad som händer sedan, förmodligen blir det väll någonting i stil med "Ida, du är ju så braa på att komma på lekar, du får bestämma" (ja, jag var bra att hitta på lekar, när jag var 10) men snäll som jag är kommer jag komma på någonting "roligt" att leka, haha, jaja, vad gör man inte för sina kusiner? (Öm) Hm, jag och Tyra har väll ovanligt bra kontakt för att vara kusiner med 4 års åldersskillnad och många har misstagit oss som syskon. Klasen har jag väll också bra kontakt med, och de som inte känner oss skulle tro att vi alla fyra var syskon, Jaojao, nu hör jag någon utanför dörren.
Kram Kram
Ida

Många år sedan

När varje dag känns lika dan

Har fått igång mina fina hörlurar (med mic som jag fortfarande inte fått att fungera) och som jag även fått av kära Bianca. Hon kommer btw mest troligt upp om exakt en vecka ;) Då får väll mina kära Umeå-vännor träffa en riktigt underbar storstads flicka för första gången < 3
Såg nyss Bröderna Karlsson med familjen, den var väll sådär, ingen topp tio precis, rörig men emellanåt rolig. Lyssnar för tillfället på Akon-Right Now, ljudet har inte fungerat på datorn inne på kontoret, men nu med mina nya hörlurar kan jag lyssna ;)
Tittar också på fjolårets mobil bilder, titta vad liten jag var :)
 


KRAM
I

Jag.Älskar.Denna.Underbara.Människa.

Finns
Inga
Jäkla
Ord
Han
Är
Bara
Underbar

She´s an Angel

Last night I asked an angel to watch over you 
but he come back sooner than expected, I asked him why? 
And the angel said: 
An angel doesn't watch over another angel.

2353

Så, väntar på att mamma och pappa ska komma hem någon gång från grannarna, filmen sög, och på tv fanns inget bra, men det slutade med att vi halvsov till american pie, haha, så jävla värdelös film... har läst lite olika bloggar, och jag som inte brukar följa bloggar har faktiskt börjat följa micah.se,
Fick min TV nu, en liten 19 tummare - den är skit söt och jag är rätt nöjd faktiskt, vi ska montera upp den på väggen vid sängen så man kan fälla ut och vrida, men pappa verkar tycka den är för liten -.-, så vi får se vart det slutar, bara jag får kanal 5, 3an, och tv400 utöver 4 och 6an (som båda redan finns) är jag nöjd.
Vill spara ut min lugg igen, har blivit rätt trött på den, men mamma är tydligen inte det, men jag lär väll få som jag vill, den växer ändå bara ut efter 3 veckor och stryks åt sidan, haha njanja.
Älskade Ara
Kram
Ida

-Strömpilen-

Hej, idag for jag med mamma en sväng till strömpilen, har kommit på att det smartaste sättet att spara pengar är att låta mamma följa med och betala, då kan min månadspeng gå till andra saker ;)
En av tröjorna jag köpte idag kommer från Vero Moda:
Ikväll blir det myskväll med lillebror - mamma och pappa ska på fest, vi ska se Späck eller vad den nu hette - det var inte jag som bestämde -.-
Aja,
KRAM
Ida

Remember

Farfar, Jag, Gustav, Farmor
Sommaren 2o1o

H&H

Kom nyss hem från HH med mamma.
Hittade inget mer än ett par jeans, en vit blus och en vit undertröja.
Rea-kläderna var ovanlig fina, men storlekarna var dock något med L
hela tiden vilket var mindre bra.
Vilar sista jullovs veckan, kanske en sväng till stan någon dag.
Ha det bra
KRAM
Ida
RSS 2.0