Från och med nu

Ny blogg med kära Biw.
http://www.soderomnordpolen.devote.se
kika in där nu med det samma. kommentera!

Ner i djupet

Alla vägar har sitt pris - Lars Winnerbäck
Mina vänner. Vad har hänt med mig? Jag har alltid läst mycket, men nu? Det är ju sjukligt. Det enda jag tänker på är att jag ska, vill eller kommer läsa. Det går inte slita sig. Att läsa är vad jag har gjort i går eftermiddag och sedan nu.
Har slitit mig från boken, slagit på Lars Winnerbäck-Farväl Jupiter på youtube, läst min mail, skickat anmälan till en ledarutbildning jag ska gå som en "fortsättning" på konfirmationen och ätit en swisch utan marräng. Ett tipps för dig som har glass i frysen och en banan i fruktskålen;
Ta så mycket glass du vill (vaniljglass) i en skål. Skala en banan och skiva. Häll på en chokladsås om du har. Rör om och ät. Så jävla gött!

Farväl jupiter!
Ida

Lägga ihop två och två

Hej
Blev en sväng till Strömpilen med mamma.
Köpte en hårtoning så till veckan blir jag ännu brunare. Vet inte om man kan kalla min nuvarande hårfärg för brunett, men det blir brunt i alla fall. Vi får se när det blir tillfälle, men senast fredag i alla fall.
När vi var på maxi träffade vi min gamla dagisfröken och hennes döttrar. Det var så länge sedan, och så många minnen som vaknade efter att ha sovit i så många år.
Imorgon är det måndag igen. Alltid, alltid måndag. Så himla trött på måndag. Kan man inte bara ta bort måndag från veckan? Så mycket bättre!
Nu ska jag duka, tända ljus och snart äta.
Kram
Ida

Jag räknar dagar jag räknar år

Så gick min dag medvetet åt till att göra ingenting annat än att läsa. Har läst två böcker, nördigt -jag vet. Men ibland känns allt så drygt att man endast kan koppla av till bra böcker. Och trots att jag inte gjort något annat ångrar jag det inte. Det har varit så skönt, känner mig utvilad, och jag vet att om varje lördag fick bli så här, skulle måndagen inte kännas så jobbig.
Imorgon har mamma bokat in sig i mitt liv. Vet inte riktigt vad hon tänkt sig, men jag misstänker en tur till stan. Behöver nämligen både nya skor och en ny jacka. Vi får se hur det slutartar, men just nu vill jag bara förtsätta läsa. Så jävla tråkigt liv, men det är nästan obehagligt så beroende fram kallande. Har du läst en sida så har du läst 100 och har du läst 100 kan du inte sluta. Desto mer du läser, desto mer måste du läsa.
Ha en trevlig lördagskväll.
Själv ska jag återvända till fantasivärlden..
Kram
Ida


Bild från sommaren 2011. Fotograf: Kära, saknade Bianca. Bianca från Stockholm

Free fallin'



Saknade Stockholm. Nu var det två veckor sedan jag var på Grönalund, snart exakt två veckor sedan jag till min egen förvåning ställde mig i kön till Fritt Fall. Slog mig ner i sätet, hissades upp och fick för första gången se Stockholm från 80m höjd utan att sitta bakom ett flygplans trygga väggar runt om mig. Det var så häftigt. Även om ett vimmel av fjärilar voltade i min mage. Så kom kameran, mer han jag inte tänka innan vi föll. föll och föll. Paniken som följde, jag sträckte ut benen omedvetet för att inte slå dem i marken. Men så saktade vi ner, spändes lös och vacklade omtumlande därifrån. Vilken känsla! Nästa gång blir det kanske till och med Tilt för jag ska definitivt göra om det. om och om igen. Någon annan gång i Stockholm.
Men nu är det Bianca's tur att komma till lilla Umeå. Saknar henne som fan! En helg går för fort. Önskar att vi inte bodde så jävla långt ifrån varandra.

Har fortfarande inte gjort något av dagen. Ligger precis som förra lördagen och degar. Tror på hetaste alvar att jag ska ta en sväng med Aragorn i den vackra höstsolen.

Kram
Ida

waky waky

Har precis vaknat av att mamma stormar in i rummet på jakt efter min cykelnyckel. Vem vet vad hon ska ha den till? Hur som haver hittade hon den inte, och hjälpen av mig kan ju inte ha varit särskillt givande när jag halvsov och svarade som halvsovande människor brukar göra, med ett utdraget mmm..
Jag har såklart ingen som helst aning om vad jag ska göra med dagen. Men vill ändå göra något värt nu när det äntligen är helg igen. Har en känsla om att det lika fort som jag har skrivit klart det här kommer skifta till kära måndag. Har börjat inse att tisdagar är bäst. Varför? -För då är det längst till måndag. Så det goda man kan se med att måndag är första dagen på en ny vecka är den att man bara gör den en gång pro woche och då är den gjord. Hokus Pokus så kan man stryka den från vecko-kalendern.
Så jag råder även dig att göra något bra med dagen. Ta en höstpromenad, se det goda med hösten; de vackra färgerna träden visar upp innan de går i ide, vattenpölarna nattens regn har skapat och titta på de flyttfåglar som far mot söder. Vadfan säger jag? Sov människa Sov! Ta en bok eller lägg dig och Sov! För det är precis vad jag ska göra tills om någon timma då mamma kör upp mig igen.
KRAM
Ida

This Friday night

Hej där
Tog bussen ner til stan där Fanny mötte mig. Vi gick och åt på Subwayför att sedan knalla iväg till bion och köpa biljetter. Rut mötte oss sedan på Hemmakväll där vi köpte lite mer än ett kilo godis som senare visade sig vara överskattad, vi kan inte ha ätit mer än hälften och ändå har man godis upp till halsen, vilket för min del slutartar sig i en jobbig magkatarr (måste verkligen ta och kolla upp det, har inte det lika ofta som tidigare, men om det är magsår vill jag gärna läka det med hjälp av en doktor innan det blir ett blödande sår..). Men sådant är livet eller hur? Man kan ju inte både äta kakan och behålla den, eller snarare äta godiset utan att få katarr.
Filmen var för mig, som inte sett varken love and other drugs m.m så jag tyckte om den. Hade inga speciellt höga förhoppningar på den efter trailern, men det kändes kul att få träffa både Fanny och Rut, som jag inte träffat på ett låångt tag.
Efter bion fick jag i 40 långa minuter stå och frysa häcken av mig i väntan på en buss. Väl på bussen satt jag nästan inklämd mellan flera fyllon som började tjaffsa.
Jag gillar inte att åka buss, men kan ändå gilla den ro hjärnan infinner sig i. Det är som om man är på sin vakt hela tiden och får hjärnan att arbeta snabbare. Så det kan vara rätt mysigt faktiskt, speciellt när det är mörkt och man sitter och funderar på allt mellan himel och jord medan bussen brummar på, man märker ingenting runt om en, snart tittar man upp, och bussen är till ens förvåning i principt folktom när man tillslut ska stiga av vid sin hållplats. Efter krönika skrivningen har jag faktiskt irriterande nog insett hur mycket krönika jag tänker.. Varje sak jag lägger märke till, som jag har en åsikt om blir en byggsten till en kommande krönika och tankarna snurrar på tills jag har flera 100 av dem i min hjärna.
Blev så att jag gick till Frida, såg lite TV och gick sedan hem pga. magkatarrsjävlaskiten. Ligger nu i sängen, känner hur min medicin börjar lösa upp den knut jag fått, Ska stänga av datorn och läsa.

Fin man var. Jag-13 år sommaren innan 7an, i Stockholm

Trevlig helg!
Kram
Ida

Like a Cinema

Ska om en timma fara till stan för att möta upp Rut och Fanny.
Vi ska se på Friends whit Benefits 18:30 så det blir bio ikväll.
Får se hur bra den är, man hör ju både gott och ont, men så är
det väll om allt eller?
Har i allafall fått min praoansökan godkänd vilket känns riktigt kul!
Ska få min gamla dagisfröken som handledare, och hur lite jag själv
vill inse det, har jag blivit rätt erfaren under sommaren. Först barnvakt
för några barn när kristdemokraterna hade någon kongress, och sedan
barnvakt och lilla Tuva.
Nu ska jag börja fixa till lite, tigga middagspengar av mamma och byta
kläder.

KRAM
Ida


Bild från i vintras

Höst novell

Ursäkta kavliten, har klippt och klistrat i paint för att få upp den på bild,
fråga mig inte varför, men jag har fått ha zoomen på 12.5% och inte sett så
mycket alls. Därför kan vissa tecken befinna sig på fel rad.
Läs och njut. Om du vågar.
Känsliga läsare varnas!


LOVE BY ME

I will fight till forever

Hur slut som hellst! Hade träning mellan 16:30 och 18:00 så nu är man ju helt slutkörd.
Har ätit, duschat och halvligger i sängen med datorn i knäet. Lyssnar på musik och är på
vippen till att somna. Tror jag ska se på lite film. Länge sedan jag såg P.S I love you
kram
Ida

End of the day

Sitter och tittar på America's Sweethearts på 8an, vet inte riktigt vad jag tycker om den..
Tror jag ska byta film mot bok om en stund och läsa lite. Imorgon ska krönikan in, min är
dock redan inne. Kanske att jag publicerar den på bloggen, vi får se, ska ju också skicka in
en novell till VK efter Siiv's önskemål..



Liten bit från krönikan har du här i alla fall..


KRAM
Ida

Ensam hemma

Verkar som om det bara blir jag hemma när alla andra är borta,
vilket betyder att jag även måste ta Aragorn en extra sväng.
Överväger faktiskt att ta på mig springkläder och springa med honom,
sprang med mamma igårkväll så varför inte fortsätta när man ändå är
igång? Man ångrar aldrig ett träningspass, eller hur var det nu?
Saknar sommaren,
varför blir det kallt så himla fort?
Fick cykla till skolan i spöregn.

Kram
Ida

Splash cake

Det blev kladdkake bak efter att vi skaffat prao-plats. Förmodligen blir det på dagis, vi får besked imorgon, men jag skulle bli förvånad om vi inte fick det.
Innan:
Efter:

Praktik

Aloha!
Slutade 11:45 idag tack vare kära reflektins eftermiddag som sker var tredje vecka ungefär.
Eftermiddagen kommer spenderas med Frida. Vi ska hitta prao-plats till praktiken v. 42.
Vi har spånat lite på både dagis och äldreboenden. Nu ska vi ringa dit och höra.
Puss!
Ida

Vilken bild? Tyck till!!

Ska fräscha upp bloggen lite. Ny header m.m
Tänkte ha liknande, med bild på mig, något fint och Aragorn.
Här har jag fyra bilder på Aragorn.
Rösta A, B, C eller D


A


B


C


D





RÖSTA
Din röst räknas, anonymus eller icket. Det skulle underlätta en hel del om du bidrog med DIN åsikt.

KRAM
IDA

Cokonutt

≈Aloha≈
Blir en relativt lugn kväll för mig. Ska laga maten, vilken ska vara klar 17:00 så för säkerhetens skull börjar jag laga den 16:00. Innan dess tänkte jag bara slappa lite framför datorn, kanske se på TV eller bara slummra till musiken.
Efter maten tänkte jag räkna lite matte, vilket jag inte hann igår och sedan ska jag nog läsa lite. Kändes som länge sedan jag bara läste en bok i lugn och ro. Läser för nuvarande om Vampire Academy serien, är fortfarande i den första: Törst.
Vi hörs senare. Ha det så bra tills vidare.
Kram
Ida


Dear Summer 2011, come back. I miss you!

Take a powernapp

Godnatt ;*
Ska läsa lite också.
Ses imorgon
KRAM
Ida



Älskar verkligen kvallan på datorns cam. mer än 1.3 MP behövs inte ;)
usch!

Vad fan hände?

Så, några timmar senare degar jag fortfarande framför datorn och begriper inte vad jag gjort.
Jag har skrivit, drygat igenom alla statusuppdateringar folket gör på facebook och lyssnat på
Justin Bieber som jag inte ens vet om jag gillar. Ska snart äta, tror jag, föräldrarna kanske tror jag har dött,
har inte visat mig sedan 3.. Börjar bli lite hungrig faktiskt.
Kram
Ida

Är bara tvungen att dela med mig av denna going.

Nu är hösten här

Otroligt vacker dag. Nu inser man att det verkligen är höst, att marken kyls ner inför ännu en lång, kall vinter.
Väcktes tidigt av mina föräldrar imorse. Igår var vi hos några kompisar och badade badtunna till 2. Inte så mycket sömn för min del. Vi for i allafall klockan 10 iväg till Sörmjöle och tog oss ut på en tur med båten. Åt lunch på Vapplan, en ö i Umeå skäret, gick en promenad runt ön och for sedan hem för att ha en lugn eftermiddag. Är väldigt trött jag, så jag ska se på film om jag inte somnar. Har tänkt hinna räkna lite matte, men vi får se hur det blir.
Ha en bra dag och välkommna hösten med ett leende så känns det så mycket lättare.
Kram
Ida

Snyggt


Så otroligt fina. Rivexperterna!

Svenska miljonärer

Sitter med frida och tittar på kanal 5 play. Var bara tvungen att se Foki, missade ju programet i tisdags..

The end of the week

Äntligen Fredag säger jag bara. Fast otroligt vad fort det gick. Satt nyss
på Friday's med Bianca, Olivia och Eva. Inser nu att det är exakt en vecka sedan.
Har inga större planer i helgen. Får väll ta det som det kommer. Kanske att jag tar
en liten sväng på stan eller bara nördar framför datorn eller böcker.
Jag önskar i alla fall DIG en trevlig helg!

Kram och God natt
Ida


[Sundsvall sommaren 2o11]

The adjustment bureau

Your fate has been adjusted
Har precis sett The adjustment bureau.
Over förväntan bra.
Tänk dig, om någon bestämde din framtid att det var någon som bestämt att
du skulle tappa bort nyckeln och komma 10 minuter sent och tr'ffa den och den.
Rätt intressant frågeställning.
Helt klart sevärd

När världen rasar

Hemma från fotbollsavslutningen.
Vi fick fika. Ska jag vara ärlig. Hela sommaren har jag oroat mig för slutet.
Jag hade insett att det aldrig skulle bli som denna sommar. Jag har trott att laget skulle
splittas, ena halvan gå till flickor 14 och andra till 17. Det var min största skräck, men då
man inser att 2 av våra tränare, våra 2 huvudtränare ska sluta var det något som brast.
Man har tagit dem för givet. Ska jag vara ärlig. Hade aldrig Stina tagit över som tränare
hade jag slutat. Dessutom fick vi ett brev som jag inte läst tills nu. Så sorgligt. Man kunde
inte hejda att tårarna kom.
Adjö underbara sommar. Även om jag fortsätter kommer det aldrig bli som förut.
Jävla jag som itar allt för givet, även om jag vill tro att jag lever i nuet är det precis vad jag
inte gör, jag lever i framtiden. Jag ser för mycket frammåt, tills det är för sent och jag bara
får se bak och ångra.
Tack för denna underbara tid!
Jag ska aldrig sluta fotboll!

A thing that make me cry

Aloha amigos!
Fotbolls avslutning om en och en halv timma. Sorgligt.
Så många fina minnen från denna sommar.
Minns och saknar
-Många kramar-
Ida

hot like mexico



Idag hade vi skoljoggen i ösregnet. Jag och Frida tog oss runt två varv av 2.3 km spåret, faktiskt inte till någon större nytta eftersom vår klass blev diskad pga. att vi är så otroligt bra på att inte gena ;) Vi har blivit diskade varje år, måste vara den enda klassen som lyckats med det MEN det går väll bra..
Mormor och morfar kommer snart, jag ska torka disken och sedan plugga lite matte. Yey! Får hjälp av mamma så, ibland är det en fördel att ha en mamma som är mattelärare och undervisar samma bok..

Många kramar
Ida

0913

Mina vänner. Ska snart börja laga mat, ska se efter vad som står på menyn denna tisdag. Vi har ju ICA matkasse inspiration. Oftast gott, relativt lätt att laga, även för en inte fullt erfaren i köket. Ska jag vara ärlig så kan det vara äckliga maträtter också. Som förra veckan när någon korv innehöll grishjärna! Den struntade vi i,,,
MEN. Nu ska jag sluta snacka och börja hacka grönsaker.



[Sommaren 2o11]

Fidodalen

Har idag varit i fidodalen med 7A. Eftersom jag och Julia är ESO=Elevskyddsombud och Kamratstödjare följde vi med och ordnade lekar och sammarbetsövningar. Det spöregnade hela dagen, men som tack för att vi följde med slutade vi 13:00 så det kanske var värt all möda.
Är i alla fall hemma nu, ligger i soffan med myskläder, datorn i knäet och TV:n på medans regnet öser ner utanför fönstret.
Lite sugen på att baka. Men har ingen aning om vad. Kanske att det blir kladdkaka eller en vanlig  sockerkaka. Vi får se.

Många kramar
Ida

Love Stockholm

















Kram
Ida

Turn the time

Hej!
Har precis hittat ett USB-minne som går att plocka samman med min mobil. Ser ut som samma design, men jag tror jag väntar med experiment tills pappa kommer och ger sitt godkännande. Skulle vara bra om jag kunde ladda över lite bilder från min mobil till datorn. Så mycket enklare.
Håller dessutom på att skriva över lite av min Partholon fanfic till datorn, tar tid vill jag då lova, men snart så kanske jag kan lägga upp första delen!
Har dessutom bestämt mig för att skicka in en höst novell till VK. Min svenska lärare tyckte att jag skulle skicka den till en tidning. Så varför inte se om den kan tänkas komma i tidningen? Har den på mammas dator. Väntar på att hon ska komma hem..
Träning ikväll i alla fall. Lite sorgligt att fotbolls sässongen har lidit mot sitt slut. Har haft en otroligt rolig fotbolls sommar vill jag lova.

Kram
Ida

Efter ett stockholms besök

Hej! Nu har jag äntligen landat.
Flög från bromma 12:35 och landade i Umeå 13:35 där mammas kompis Lollo hämtade upp mig.
Vi for sedan direkt till sävar där matchen redan börjat. Jag flög i matchkläder, lite roligt att se allas
reaktion, det är ju inte alla som vågar sig på att flyga nine eleven... tio år efter alla flygkapningar.
Haha, när jag och Bianca pratade om det igår inflikade hennes syster Olivia en rätt rolig kommentar:
-men vad kan det finnas för viktigt i Umeå att flyga in i?
Ja det kan man ju fråga sig. Haha!!
Jag hann knappt värma upp innan jag slängdes in på plan. Vi vann, men med vad minns jag inte...
4 eller 5-0 om jag minns rätt.
Jag och Bianca har i allafall haft en underbar helg. I fredags följde jag med henne till hennes skola,
lite roligt att hennes rektor gav mig en ansöknings lapp, hon verkade tro eller vilja att jag skulle börja där.
Vi for in till stan, jag, Bianca, hennes lillasyster och hennes mamma där vi åt på Friday´s. Smarrigt!
På lördagen for jag och Bianca till Grönan som öppnade klockan 13:00 så vi hann gå någon timma på
Gallerian innan. Jag köpte en röd tröja på Lindex för 199:-
På Grönalund åkte jag mitt livs första berg och dal bana. Åkte nog alla utom Insane och kvasten (som var trasig)
Åkte dessutom Fritt fall! Trode inte jag skulle våga, men hör och häpna: Jag älskade den!
Snart kommer mamma, pappa och co, hem. Skulle visst ha dukat och tända ljus och städat och duschat.
Men har jag gjort det ännu? Svar-nej
Kram
IDA

Krönika sökes!

Sitter här, med en rykande kopp te, Ulrik Munther-Boys dont cry hörs i mina lurar som är uppskruvade på högsta volym, samtidigt som jag skummar igenom krönikor som inte fångar mitt intresse för 5 öre. Självklart har jag lämnat svenska uppgiften till sista dagen innan den ska vara inne. Vi ska ha hittat en krönika som vi sedan ska berätta om. Att hitta en krönika var ingen konst. Det var bara att slå upp en tidning som Tara, Aftonbladet eller liknande, men att sedan hitta en som intresserar en är en annan konst. Speciellt när jag nyss insåg att jag måste hitta en krönika på nätet, skriva ner den med mina egna händer med en penna man kan ta på och sedan berätta om den. Mitt största problem är förstås inte att skriva ner den med papper och penna, utan att verkligen hitta en krönika jag vill berätta om för klassen. Leif GW Perssons kriminal-krönikor faller mig icket i smaken och handlar det inte om politik handlar det om ekonomi, vilket kanske är samma sak. Men ska sanningen fram, skriver jag mycket hellre en egen krönika. Vilken tid jag skulle spara! Tid jag annars kunde lägga på att packa min halvfulla väska, sedan läsa och sova, kanske till och med hinna ta en dusch därinnan. Varför inte kopiera denna text jag nu klottrar på min blogg och lämnar till Siv och säger att jag skrev av den från nätet men inte då.
Det andra negativa är att Boys dont cry redan spelar på femte varvet. Lite tragiskt att jag inte orkar byta. Just för att det tar sådan tid. Men det possitiva med det, är att jag faktiskt inte störs av att lyssna på samma visa om och om igen. Jag kan tycka att det är rätt rogivande.
Men ska jag vara helt ärlig med mig själv slösar jag just nu bara en massa tid. Tid som jag inte har.
Så med dom orden säger jag godnatt. Byter låt till Josh Rouse-I will live on islands, fyller på min tekopp, byter krönikör till Jenny Strömstedt och hoppas för mitt eget bästa, att jag kanske får tag på en riktigt bra krönika.
KRAM
Ida

Goodbye stupied rain, I hate you by the way.

Så, har snart packat det sista inför min stockholmstripp.
Längtar som bara den, och vi får hoppas att jag lämnar detta endlösa regnväder i Umeå och bemötas av en varm sol istället. Mycket trevligare.
Far som sagt imorgon. Om ni nu missat, och i sådna fall eftersom jag inte alls skrivit det i typ varje inlägg...
Måste hitta en novell till imorgon, vilket jag kan meddela INTE går bra alls. Har hittat tre, varav en handlar om hur "skönt det är att vara tyst i tystnaden" en handlade om "jag är 40 är och har fortfarande inte full kolla på mitt underliv" och en sista som handlade om "hur tragist det är när ekonomin rasar" kul säger jag bara. Fy. får leta igenom i fler tidningar, svenska uppgiften ska redovisas imorgon.
-
Nu har jag, som ni kanske förstår, lite att ta tag i innan morgon dagen. Så ni får ha det så bra tills vidare.
Många kramar
Ida

Sant

Jag är smart men inte dum
Så sant, så sant...

Sverige 100-0

Sitter och tittar på andra halvlek, San Marino - Sverige. Noll mål gjorda, andra halvlek.
Kom igen nu Zlatan! Vi tror ju på dig...

Söta kusin

Hittade nyss ett papper med min kusins önskelista. Eller ja, lista och lista. Endast en sak gäller i en 9 årings huvud tydligen.
.
"White doctor"
White doctor har vit ansiktet dödskale Huve är hel vit
har en stav på staven är de ett doskalehuvud som är lika daht som huvudet på kropen.
PS jag tror att de står heror faktory på paketät.
.


KRAM IDA

Jag hinner inte med alla dagar

Hej!
Hade reflektionseftermiddag idag. Slutade alltså vid lunch, men har för det inte gjort någonting alls.
Suttit vid datorn, sett på värdelösa program och till och med sovit.
Visst hade man kanske kunnat nyttja ledigheten på lite trevligare sett, Modelljakten var ju faktiskt i Umeå i dag, men så insåg jag att det kanske är bäst att vila. Jag har en jobbig rethosta som släntar efter resten av förkylningen som till min stora förtjusning gett sig. Har träning klockan 19:00 och ska innan dess ha hunnit laga maten till de familia.
.
I helgen har jag varit hos farmor och farfar, spelat match och sovit.
Låg och läste på fredagskvällen och hörde något konstigt ljud där runt 01 tiden, det lät ungefär som om någon brät upp n låda eller liknande... Jag tänkte i alla fall inte mer på det. Vi bor ju i ett parhus, och hör det mesta från grannarna genom väggen. Hur de går i trappan, spolar toaletten eller stänger ytterdörren. Så jag tänkte att det var dem. Men när på lördagsmorgonen ett gäng poliser kommer till grannarna (inte de i parhuset utan de mittemot) och sa att det varit inbrott under natten började jag tänka på de ljud jag hörde. Och mycket riktigt var de tjuvarna jag hörde när de bröt upp fönstret för att ta sig in och ta diverse kontanter som smycken. Obehagligt...
.
Många kramar
Ida

Dikt

Min vän
Så sorgligt det är,
att du inte är här,
Jag saknar hur vi var,
du är fortfarande allt jag har,
Kom tillbaka min vän,
framtiden är inte smord av tenn,
Men om du nu inte vill,
kommer jag be dig en gång till,
Tills du någon dag,
också saknar "du och jag"
Då väntar jag här på dig,
för än inte det precis vad du skulle gjort för mig?

Har varit sjuk

Hej! Har varit, eller är snarare sjuk. Förkyld.
Gick inte till skolan i onsdags men gick därremot igår. Idag är jag inte heller särskillt kry, men vi har skolfoto, får väll se om jag går hem efter det eller om jag står ut med min snuva vs hosta.
Ha det bra så länge
Kram
Ida
RSS 2.0